tisdag 18 oktober 2011

LÅNGHELG I GÖTEBORG
Utsikt från hotellet på Avenyn.


  
Haga var ju fantastiskt idylliskt och mysigt på alla sätt.Kaffe i solen.På väg till Rondo för resans höjdpunkt, Ledin Showtime.Höstfärger i natten.Doftar inte särskilt gott, men är vackert att titta på och gott att äta!Mysigaste lunchen på SoHo Village, denna restaurang var helt i min smak!Den enda planerade underhållningen denna helg var Ledins krogshow, men vi "råkade" även 
hamna på Konserthuset med Peter Jöback och Göteborgssymfonikerna, samt på
Lorensbergsteatern där vi såg Galenskaparnas nya föreställning. Bubblor på balkongen!Vi har ätit massor av god mat i helgen, men denna rätt var helt klart helgens höjdpunkt.
Intogs på Sjöbaren i Lorensberg.


Jag sitter här med massor av fina minnen och bilder från vår långhelg i Göteborg och har stora problem att välja ut vad jag ska visa. Men här får ni i alla fall en liten kavalkad, även om den bara täcker in en bråkdel av vad vi varit med om. Vilken lycka det är att få åka iväg med goda vänner och njuta en hel helg av god mat och dryck, underhållning, långa samtal och massor av skratt.


4 kommentarer:

 1. Hur härligt kan det bli alltså! gu vad ni hann med, UNDERBART!!
  *Lisa för själen*

  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Vilken härlig bildkavalkad från Göteborg du bjuder på! :) Och vad mycket skoj ni hann med under er weekend. God mat och dryck och roliga äventyr - det kan inte bli bättre. :)

  Jättefin bild av bloggerskan också! :)

  Njut av din onsdag kära Elin!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Åh, så fina bilder - både de här från Göteborg samt de från Lund.
  Kram: Sonja

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!
  Låter och ser ut som ni haft en underbar helg! Vilka mysiga foton! Den där restaurangen SoHo ser jätte läcker ut! Där hade jag inte tackat nej till att tillbringa en kväll!
  Hoppas du har en bra vecka! Här rullar dagarna på. Vi har ett litet födelsedagsbarn att fira i slutet på veckan. Tiden går snabbt!!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera