fredag 28 oktober 2011

SANNINGEN
Jag hade kunnat nöja mig med att visa denna bild från vårt fredagsmys.Men jag väljer att zooma ut lite och visa hur det ser ut på resten av soffbordet.


Jag brukar inte känna något behov av att visa upp vårt stök här hemma, det får jag liksom nog av utanför bloggen. Då är det roligare att dokumentera stunderna av ordning och ro. Men i kväll tänkte jag låta bli att vara så präktig och visa hur det verkligen ser ut hemma hos oss just nu. Klara har en kompis som sover över och dom har ätit mat från McDonalds och massor av godis. Nu har dom övergått från filmtittande till disco, så det är nog bara för mig att plocka undan de mat- och godisrester som är kvar. 

Jag har helt oväntat fått en ledig helg och slipper kliva upp kl 5:15 både lördag och söndag, så i kväll kan jag ligga vaken hur länge jag vill och läsa boken jag köpte idag. Jag kom aldrig in mig riktigt i Lilla Himlafågel av Joyce Carol Oates, så den lägger jag åt sidan. En spänningsroman känns mer inspirerande, nu håller jag tummarna att Vart tog den söta lilla flickan vägen av Åsa Lantz ska vara precis så bra som jag hoppas. Jag har förresten en hel hög av utlästa böcker som jag inte har skrivit om, vi får se om jag kan få till ett bokinlägg snart med några små omdömen. 


6 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Så skönt med ledig helg för dig! Här väntar en tur till skogen samt en middag hos vänner.
  Det ser ut som tjejerna haft en mysig kväll;-)
  Trist att Oates senaste är seg att komma in i. Jag hade tänkt önska mig den i julklapp men kanske ska tänka om. Ska bli spännande att läsa vilka fler böcker du läst på sistone. Jag är inte inne i ngt läsflow just nu och bara måste ta tag i vår nästa bokcirkelbok. Imorgon kanske....!!
  Ha en toppen skön helg Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Glömde skriva, vilket fint foto du har bytt till på din blogg!!!!

  SvaraRadera
 3. Skönt med oredigerade bilder också. Känner igen mig ;)

  Perfekt med ledig helg! När jag arbetade oregelbundna tider var det guld med ledig lörd & sönd. Visst är det toppen att få ledigt i veckan också men jag tycker helgen känns speciell.

  Din bild är jättefin Elin!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Anna,
  Tack snälla!
  Jag tycker ändå att du ska önska dig boken. Jag tror egentligen inte att den är dålig, det är bara fel tillfälle för mig att läsa den just nu. Jag behöver en bok med ett annat språk och mer driv i handlingen i för tillfället, så jag får spara denna till ett senare tillfälle.
  Kram!

  Lotta,
  Tack till dig med!
  Det är verkligen skönt att få vara ledig samtidigt som alla andra som omväxling!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej, tycker det är skönt att se att alla inte behöver på i ett inredningsmagasin hela tiden och att man kan njuta av att bara ta det lugnt!

  Jag vet att många inte gillar såna här kommentarer, men jag är så nära att uppfylla min dröm och det skulle betyda så mycket för mig om du ville hjälpa mig.

  Jag är just nu nr: 13 i Sverige. Får jag 5 röster till så blir jag nr 12. Jag känner inte massor av människor och jag har inte 1000 facebookvänner att fråga.
  Så jag ber bloggare i hela Sverige om hjälp att rösta på mig så jag kan vinna min dröm.
  Vinsten är en 4 dagars expedition med hundsläde över polarisen mellan Sverige och Norge. Mitt livs äventyr.

  Jag skulle bli så glad om du ville rösta här:
  http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707

  De som också vill sprida min dröm vidare länkar jag till med en stor bild på min blogg men jag är verkligen så himla tacksam för precis varenda röst jag får.

  Jag hoppas att du vill hjälpa mig!
  Kram Jinni

  PS. Har du redan fått ett sånt här meddelande av mig så ber jag tusen gånger om ursäkt för att jag har så dåligt minne, men se det som att jag tyckte just din blogg var värd ett extra besök. Allt handlar ju om inställning. :)

  SvaraRadera
 6. Men visst är det så att vi flesta visar ordning och reda i våra bloggar. Det förvånar mig alltid att folk har det så rent och fint hela tiden. Men... det är nog mest en illusion. =o)
  Kram och ha en bra vecka!

  SvaraRadera