söndag 16 oktober 2011

LUND

Några bilder från mina dagar i Lund i början av veckan. Vilken otroligt vacker stad, hit åker jag definitivt tillbaka!

Även resten av veckan har bjudit på äventyr men det får jag återkomma om i morgon. Nu är det hög tid att gå och sova, och efter sex hotellnätter denna vecka ser jag fram emot att få lägga huvudet på min alldeles egna kudde!

4 kommentarer:

 1. Hej Elin och tusen tack för kommentar inne hos mig.

  Ibland hinner man helt enkelt inte med bloggeriet och då får man så massa att ta igen. Men sån är det ju bara. =o) Själv har jag inte heller hunnit med att kika in hos alla så massa som jag skulle vilja, men ska ta igen det idag och imorgon när jag har ledigt från jobb. =o)

  Rekommenderar verkligen Penang, Malaysia, det är en mycket fin plats med massor att se. Men försök att fara dit så snart som möjligt, för de bygger och bygger och om tio år kommer nog hela stället vara fullt med små städer och ingen plats för allt det gamla och fina tyvärr.
  Japp, vi såg på semifinalen igår! =o) Spännande var det trots att jag inte är nåt direkt rugby fan. Men jag ska absolut se finalen nästa vecka i alla fall.

  Många som säger att Lund är så vackert, men vad jag kan minnas har jag aldrig besökt staden. Superfina bilder i alla fall!! Jag blir alltid sugen på att turista runt i Sverge när jag ser allas tjusiga bilder från hemlandet. =o)

  Önskar er en underbar vecka!

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Så härliga foton från Lund! Jätte fina! Lund är verkligen en mysig stad. Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!

  Härliga bilder från Lund du bjuder på! Dina bilder får mig att minnas tillbaka till min studietid i denna stad. Härliga minnen! :)

  Tack snälla du för dina fina ord hos mig. Du är helt fantastisk på att alltid få mig att le stort av dina värmande ord. En bloggsyster som betyder mycket för mig!

  Ja, jag har det riktigt mysigt i min lilla skrivlya. Varm choklad och clementiner är skrivfödan som få orden att flöda för tillfället. ;)

  Det gör ont i mig att höra att även du har fått uppleva att förlora en nära vän i bröstcancer. Det är en fruktansvärd sjukdom och saknaden och smärtan är ständigt närvarande. Men tack och lov också alla de underbara minnena.

  Sköt om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera