torsdag 18 augusti 2011

BRÖD, FÄRG OCH PANNKAKOR I EN FIN MIX
Idag har jag bakat bröd enligt detta recept som är rätt snällt mot både mage och hjärna, och inte minst är det gott. Jag åt det till lunch med en kräftstjärtsröra, tog tyvärr ingen bild. Som alltid på hösten drabbas jag av den Den Stora Förändringsbacillen. Jag vill göra om, göra nytt och förändra, helst allt på samma gång. Även om vi för tillfället inte har några stora renoveringar planerade (för här ska sparas till resa!) så skulle det behövas en ommålning i både vardagsrum och kök. Rummen är visserligen målade efter att vi flyttat in, men något underarbete har inte gjorts och det ser riktigt illa ut om man tittar närmare  på väggarna. Återstår att se om jag verkligen skrider till handling eller om jag känner mig nöjd bara med att få frossa lite bland färg- och tapetprover.Sist men inte minst en bild på hur köksbordet ser ut i detta nu. Enligt Klaras innerliga önskan blev det pannkakor till middag. Jag och min dator befinner oss som vanligt mitt i händelsernas centrum.5 kommentarer:

 1. Pannkakor och nybakat bröd på en och samma dag. Mums!!! Det nämns mkt om hösten nu på många bloggar, själv kan jag ännu inte ens föreställa mig hösten. Men snart är nog jag också där! Är en riktig sommarmänniska men har precis som du börjat uppskatta hösten också. Men att vintern är för lång det är verkligen ett faktum!
  Är det månne en ny NZ resa ni sparar till eller är det ngn annan plats som lockar kanske?
  Trevlig fredag imorgon Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Gott med nybakat bröd =) Skoj med resa också =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

  SvaraRadera
 3. Brödet ser såå gott ut! Jag är ju en pannkakslover också så det var full pott för mig, alla mina smaksinnen är igång nu ;)

  Jag är en höstperson ut i fingerspetsarna men jag njuter av sommaren också. Visst blir man sugen på fix när det blir lite kallare ute? Även om man inte konkret drar igång ett projekt så är det roligt att planera och drömma lite (tycker jag)

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Nybakat bröd och pannkakor på en och samma dag, kan ju inte bli bättre. :) Här hade vi också pannkakor härom dagen. Tänk, det tröttnar man aldrig på. :)

  Visst drar det lite i renoveringsnerven när hösten slår till. Själv funderar jag på att måla om matkällaren men sedan år det nog vara stopp för även här sparas det till resa nästa sommar. Så några stora renoveringar lär det inte bli. ;)

  Vad roligt att vi delar samma deckarfavorit Elin. Det är med viss tvekan jag tittar i morgon. Speciellt efter att ha läst Peter Robinsons egen recension av tv-serien. En mycket bra deckarserie men som tydligen han inte kände stämde helt överens med hans böcker. Hur som helst så kommer jag att titta och försöka ha ett öppet sinne. Och hoppas på det bästa! :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Anna, visst är det en resa till NZ vi sparar till! Planen är att vi ska åka i dec -12, hoppas att det blir som vi vill!

  Lotta, jag vågade inte titta på min kära Banks i kväll.. Drar ut på det hela lite, är rädd att bli besviken! :)

  Kram!

  SvaraRadera