onsdag 3 augusti 2011

HALLON OCH DECKARE

Det finns inte särskilt mycket växtlighet i vår trädgård numera, förutom ett par äppelträd, gräs, ogräs, mynta, oregano och smultron. Och hallon förstås. Inte mycket, men nu när dom är mogna kan vi ta in någon deciliter sisådär varannan dag. Inte dumt alls, det finns inte mycket som slår solvarma hallon!

Idag har energinivån varit på noll, så förutom några små måsten har jag ägnat stora delen av dagen åt läsning. Det innebär att jag har lyckats läsa ut Postcard killers av Liza Marklund & James Pattersson som jag började med igår kväll. Jag måste erkänna att jag inte är särskilt imponerad, jag hade nog förväntat mig mer av denna rätt hypade bok. Själva idén tycker jag är bra, och man skulle ha kunnat göra något riktigt bra av denna story. Men jag tycker faktiskt inte att man lyckas riktigt, det känns lite tunt på nåt sätt. Dock var boken helt ok som underhållning och tidsfördriv en dag som denna, även om den inte satte något djupare avtryck i mitt hjärta. Kanske skulle den göra sig bättre som film?

5 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Hallonen ser jätte smarriga ut!
  Trist med halvdan bok men Boije af Gennäs verkade bättre! Imorse såg jag en sväng på morgonteve och just då dök NZ/svenska författarinnan Linda Olsson upp som befann sig i Sverige och hade nu bok utgiven. Kul!
  Ha en härlig torsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hallon och läsning, vilken bra kombo! Jag ser att Anna skriver om Linda Olsson...lyssna på hennes sommarprogram som finns på sr.se (vet inte exakt år men tror det var 2009), jättebra och tänkvärt.

  Ha en skön torsdag!

  SvaraRadera
 3. Hej Anna och Lotta!
  Tack för både boktips (äntligen ny bok!) och radiotips om Linda Olsson! Jag ska leta upp sommarprogrammet och lyssna på det i iPhonen när jag pysslar ute i trädgården idag, det blir ju perfekt.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Nu har jag lyssnat på sommaravsnittet med Linda, och det var ju otroligt fint och klokt. Helt klart värt att lyssna på, och jag kunde konstatera att Linda uttrycker sig lika bra i tal som i skrift. Tack än en gång för tipset!

  SvaraRadera
 5. Så kul! Det måste jag också leta på och lyssna på!
  Kram Anna

  SvaraRadera