onsdag 10 augusti 2011

TILLBAKA I GATLINBURG


Det var ett tag sedan jag visade något från min och mammas USA-resa i maj. Här kommer en liten bildkavalkad från den lilla mysiga staden Gatlinburg där vi tillbringade mesta delen av tiden. Så idylliskt och fint, lagom stort och med Smoky Mountains som ramade in staden. Vi hade jättefina dagar där, och jag vill helt klart åka tillbaka någon gång. 

Här på Pancake Pantry åt jag och mamma morsdagslunch.Svenska pannkakor med lite twist fanns på menyn.
Vi provade dock inte dessa.Mamma valde blåbärspannkakor och jag åt tunnpannkakor
med hallon och grädde. Så himla gott!Det var alltså dessa två damer som var ute på äventyr och fick njuta av sol, 
värme och vacker natur i The Smokies. 


2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Så fina bilder! Det verkar vara en jätte mysig liten stad! Kul att ni hittat den och fäst er så vid stället och miljön där! När jag funderar på kommande USA-resa/resor kommer jag alltid på sådär en 10 ställen i helt olika delar av landet som jag skulle vilja se. Alltid spännande att drömma och planera! Vi har spenderat dagen i Köpenhamn, Tyvärr regnande det häftigt mest hela tiden men härliga wienerbröd och en bukett dahlior från Illum fickfölja med hem!!
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vad synd att det regnade, men det brukar ju ändå vara trevligt med lite miljöombyte.
  "Problemet" med USA är ju att det finns så mycket att se där, och att det är svårt att välja var man ska åka och hur man ska begränsa sig. Men man har ju hela livet på sig att utforska både USA och en massa andra länder.
  Kram!

  SvaraRadera