onsdag 17 augusti 2011

JÖNKÖPINGHär är några bilder jag tog i Jönköping i helgen. Som sagt, jag hade några riktigt fina dagar där nere hos syrran med familj. Jag har ätit gott (inget slår den toast med nyplockade smörstekta kantareller jag fick första kvällen), haft Beyblade-kamper i massor, gått på torgmarknad, shoppat, fått kramar av syskonbarnen, haft lördagsmys med ostbricka framför TVn, tittat på vacker utsikt i Taberg, varit i Stadsparken, gått på muséum, sett tidernas roligaste film (Bridesmaids), förmiddagsfikat i mammas och pappas husvagn... Jag glömmer säkert massor men detta är i alla fall en liten sammanfattning.

Det är verkligen skönt att åka iväg själv ibland. Inte för att jag behöver vila från min familj eller så, men man måste ju inte göra allt tillsammans. Just denna sommar har vi alla gjort en hel del på varsit håll, varvat med att vi hittat på saker allihopa eller två och två. Och jag tror att hela familjen är väldigt nöjd med detta. Vi har alla fått ägna oss åt sådant vi tycker om, både tillsammans och var för sig.

Det är dags att avsluta denna dag med ett avsnitt av True Blood och kanske lite läsning. Tro det eller ej, men jag har inte rört min deckare sedan i torsdags. Det har inte hänt på många år att jag inte läst åtminstone några sidor varje kväll, men under helgen kom jag liksom av mig. Det är dags att återuppta min goda läsvana igen!

2 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Härliga bilder, ser fint ut i Jönköping! Det ligger verkligen vackert vid Vättern!
  Jag har också haft lite läspaus men igår satte jag fart igen i min deckare!
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder Elin och vad roligt att få vara med på ett hörn på din roadtrip. :) Du verkar ha haft det helt underbart tillsammans med din syster och hennes familj. Värdefulla dagar! :)

  Visst var Bridesmaids galet bra? Jag kom på mig själv med att sitta och fnittra mest hela tiden. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera