söndag 21 augusti 2011

SISTA KVÄLLEN PÅ SOMMARLOVET

Kvällens middag bestående av varma mackor med gräddstuvade kantareller. Jag önskar att jag kunde skicka både doft och smak genom cybervärlden, för detta var så otroligt gott. Barnen jublade väl inte precis, men det blev desto mer att äta för mig och Niklas. Det blev en fin avslutningskväll på sommarlovet med massor av skratt runt middagsbordet. Det var lite si och så med både bordsskick och språkbruk, men det blir ju roligare så! :)


5 kommentarer:

 1. Perfekt kväll och middag! Jag vill gärna känna doft och smak ända hit ;)

  Önskar er alla en bra start på veckan med skolor och arbete!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Svampsmörgås, vad jag längtar!!! Jag har inte hittat ngt bra kantarellställe här nere i södern. Ett tag bodde jag på en hästgård ett antal mil norr om Stockholm. Brukade lufsa runt i skogarna där med grannens hund och plocka svamp. Jag tror kantarellsmörgås är bland det godaste som finns!!
  Ha en fin måndag Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt avslut på sommarlovet! :) Här blev det också kantareller igår men de var köpta i affären. ;) Men hjälp så gott det är! :)

  Jag hoppas att starten på den nya veckan har varit bra och att det känns ok att vara tillbaka i vardagen igen?

  Jag vill också passa på och glädja dig med att du vann ett tröstpris i min höstutlottning Elin! :) Maila mig din adress på: minplatsisolen@hotmail.se så skickar jag din vinst med en gång. :)

  Ha en riktigt fin vecka och ta hand om varandra!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Lotta, bra att dofterna nådde fram! :)

  Anna, jag har faktiskt inte plockat en enda svamp i mitt liv men har turen att ha en mamma och en svärmor som brukar plocka mer än dom behöver. :)

  Lotta, jag blir så glad över vinsten och längtar massor att få se vad det är! Inget fel på köpta kantareller, jag plockar som sagt inte själv heller.
  Vardagen känns helt underbar så här långt, jag njuter!

  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 5. Tänk att sommaren kommit till et slut.
  Har gått så fort! Tyckte nyss alla bloggande om vår tecken och sen sina semestrar!
  Här har vi njutit vårdag, med folk i flip-flops och shorts. Inte illa. =o)
  kram

  SvaraRadera