söndag 7 augusti 2011

FÖRMIDDAG

Lång sovmorgon, evighetslång varm dusch, smarrig brunch och "pinsam" musik på så hög volym att fönsterrutorna skallrar. Å vilken skön förmiddag, nu återstår bara att kliva ur fluffiga morgonrocken och åka till jobbet. Inte så dumt det heller!

7 kommentarer:

 1. Bästa starten! Snygg macka också, blir jättesugen :)

  SvaraRadera
 2. Vad kan det va för pinsam musik du letat fram? Trodde inte att du generades för något! Kanske det var Sean Banan...?

  SvaraRadera
 3. Lotta, den var supergod! :)

  Ida, det var inte musik som jag tycker är pinsam, utan sådant musik som barnen tycker är pinsam när jag spelar den här hemma. Får passa på att dra upp volymen extra mycket när dom inte är hemma!

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Vilket härligt inlägg! Jag ska nog passa på att spela min favoritmusik nu medan sonen är liten sedan kanske man blir censurerad!!
  Just tagit ett litet break och satt på Bo Kaspers "Vilka tror vi att vi är". Älskar dem!
  Blev av med ett antal av mina favoritskivor på ett vandrarhem i Sydafrika för 5 år sedan när jag glömde CD-fodralet i sängen på ett flerbädssrum. Men Bo Kaspers finns kvar!!
  Önskar dig en god start på nya veckan!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Åh, den där brunchen ser så god ut!
  Ska nog göra nåt liknande till lunch idag.
  kram

  SvaraRadera
 6. Anna, ja passa på med musiken! :) Annars är bilen ett hett tips, när jag åker bil själv kan jag lyssna och skråla med utan att någon klagar eller stänger av. Fast jag måste säga att i det stora hela gillar jag och barnen samma musik, jag är ju lite av en allätare. Men min smak är väl ganska mycket bredare än barnens, så när jag drar igång Metallica, Nils Landgren, klassisk musik, Jack Vreeswijk eller kanske rent av lite country på vrålhög volym så brukar det bli lite protester.

  SvaraRadera
 7. Kan tänka mig det!!! Lustigt du nämner Jack Vreeswijk. På em satt vi och lyssnade på honom över datorn. Han sjunger sin pappas låtar så likt! Jag har 2 countryskivor som maken inte gillar men de körs för fullt när jag och sonen är ensamm hemma eller i bilen. En god blandning förgyller livet!
  Kram Anna

  SvaraRadera