lördag 27 augusti 2011

LYCKA ÄR...
... att efter en period av kyla och regn, åter kunna sitta på altanen i shorts och sommarlinne och dricka sitt förmiddagskaffe. Dagen ska visst bjuda på 25° och strålande sol, det är bara att njuta!


4 kommentarer:

 1. Gu så hääärligt!! Här är det inte sommarväder, iaf inte med sol o värme ;o)
  Regn, 13 grader o städa-hus-väder!

  Njut dagen, klem Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det! Fin och skön avslutning på augusti. Tycker mycket om att sitta ute med en kopp kaffe

  Tack gulliga för din fina kommentar om frukosten och orkanen Irene - det blir ingen utefrukost idag. Irene har ännu inte anlänt. Vid 5 pm EST ska alla som bor på södra Manhattan evakueras och detsamma gäller de som bir nära vattnet i NJ/CT. Vi bor uppe på en kulle så det är regnet, elektriciteten och vinden som oroar. Och självklart allmän skada och förödelse.

  Tack för din omtanke! Kramar och fortsätt att njuta av den fina helgen hos er

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Gissa om jag log när jag såg titeln på ditt inlägg!! Hade i huvudet tänkt ut att mitt inlägg för dagen skulle heta ngt med Lycka!! Nu fick det heta ngt annat!! Jag tror vi är rätt lika vad det gäller att njuta av och uppskatta även det lilla i vardagen. Denna återkomst av sommaren betyder så mkt, jag njuter maximalt och känner mig så tacksam över att ännu en gång få uppleva den där härliga, speciella sensommarvärmen som slagit till!
  Så fortsätta NJUTA Elin och hoppas den stannar hos er även imorgon! Här slog vädret om idag men vad gör det, jag lever på de färska minnena!
  Stor kram från Anna

  SvaraRadera
 4. Låter helt underbart Elin! :) Vi hade också blivit lovade det där vackra sommarvädret i helgen,men det blev inte mycket av det. Istället fick vi skyfall, hemska åskoväder och mörka dagar. Höststämning så att det räckte och blev över. ;) Men när solen tittade fram under några få timmar idag hann jag och maken med att ta en promenad tillsammans. Mysigt! Sedan blev det mys framför brasan och nya skyfall igen. ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera