torsdag 21 juli 2011

ETT FYND

Jag har redan ett par träskor sedan tidigare, men har länge fantiserat om ett par i just denna modell. Så där typiskt sjuttiotalsaktiga, jag minns att min kompis mamma hade ett par med just denna flätning när jag var liten. Och det var exakt denna färg jag ville ha, cognacsbrun. Så gissa om jag blev glad när jag hittade dessa träskor på HMs barnavdelning, i precis min storlek! Jag trodde knappt att det var sant, men skorna finns upp till storlek 39 och dom kostar bara 299 kr. Så det var bara att hala upp plånboken och köpa dessa pärlor till skor. Jag är så nöjd!

2 kommentarer:

 1. Urfina! Jag såg dem på HM i San Francisco och försökte få Klara att prova dem, men de var för tajta för henne. Hon tycker alla skor utom foppa tofflor är för tajta.

  Inte visste jag att de fanns i vuxenstorlek!Vilket fynd och efter du varit med mig när jag kastat bort många hundringar på ett par liknande skor i Hasbeens showroom. För mig var det en nice upplevelse att ha varit där, säkert lite som en Star Trek geek när de går på sina Star Trek mässor. Hasbeen geek=jag.

  Kram,
  Wictoria

  SvaraRadera
 2. Dessa är dock inte i samma kvalité som dina kan jag lova, lite si och så i finishen på trät. Men billigare. Dessutom är dom mycket lägre och plattare än dina, så dina är helt klart mer eleganta. Mina är mer "bondbruksskor" i jämförelse. Men bra för mig som inte ville ha så höga.
  Förstår att det var lite som att komma till himlen för dig i showroomet.
  Kram!

  SvaraRadera