måndag 11 juli 2011

PLÖTSLIGT HÄNDER DET


Emil vill sällan vara med på bild. Det brukar hända ett par gånger per år att han halvfrivilligt ställer upp på fotografering, och då handlar det oftast om födelsedagar och andra högtider. Men igår kväll kom inte en enda protest, så det var bara att ta tillfället i akt. Finaste killen!


5 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Provar att lämna meddelande idag, igår skyllde blogspot på "server unavailable" när jag tryckte send.Ja, ja...
  Så kul att sonen ställde upp på foton! Jag kan knappt föreställa mig att min 1 1/2 åring också ska bli en 13 åring innan man vet ordet av!!
  Det låter som du haft en mysig helg! Innan jag fick barn hade jag en hel del egen tid stunder. Älskar dem! Just nu är de inte så många, men bara att lyssna på ett bra radioprogram i bilen på väg hem från jobbet kan fåmig på riktigt feel good humör!!
  Hade du bott närmre hade du kunnat hänga med oss till stranden i söndags em! Havet var varmt och skönt och vi plaskade alla gott. En dag att spara i minnet till hösten och vintern!

  Så jätte roligt med NZ träff på hemmaplan! Förstår att det betyder massor! Här inväntar vi goda vänner som anländer imorgon för några dagars umgänge. Sedan vi flyttade ner till Skåne träffar vi många av våra gamla vänner mer sällan men så skoj det är när det väl blir av.
  Ha en härlig dag Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, det är FINASTE Emil!!! Svärmorsdrömmen Nolemo håller på att kläckas!
  Var ju sååå nyss man tittade ner i vagnsinsatsen där han låg och sov. Jag kunde aldrig ta blicken ifrån honom och jag blev väldigt osocial med alla vuxna i närheten. Han var min min min och han var en så perfekt liten bebis. Skönt att han fortsätter att vara det! Stolt moster!!!

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!

  Tack för din rara kommentar hos mig! Den värmde gott ska du veta och dessutom bidrog den till att jag hittde hit till din fina blogg. :) Nu ska jag kika runt här ordentligt men jag vet redan att jag kommer att återvända ofta hit. Lägger genast till dig som en favorit. :)

  Vad roligt att ni också nyligen var i London. Det är min favoritstad som för altid har en bit av mitt hjärta. :)

  Vad spännande att ni har bott i Nya Zeeland några år. Dit drömmer jag om att åka en dag. Vi har vänner som bor i Auckland och de skickar så mycket vackra bilder till oss att vi snart inte kan stå emot längre. ;)

  Fian bilder på sonen! :) Visst är det så att det blir allt svårare att få dem med på bild ju äldre de blir. Jag känner igen det med mina döttrar. ;)

  Ha en riktigt fin tisdag Elin och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Anna, jag hade också problem att kommentera bloggar härom dagen, lite trist när man har skrivit en massa och det sedan bara försvinner.
  Jag hade väldigt gärna följt med till stranden! Även om jag är en badkruka av rang så tycker jag väldigt mycket om att vara vid havet. Och vem vet, kanske hade det kunnat bli ett dopp... :)
  Hoppas att ni får fina dagar med era vänner!

  Ida, ja visst var det speciellt med Emil. Jag minns hur du brukade titta på honom och liksom försvinna in i bebisvärlden. Myyys!

  Lotta, tack för dina snälla ord! Jag tycker verkligen att ni ska åka till NZ, det är ett väldigt speciellt land med mycket fint att se. Är era vänner i Auckland svenska? Tänkte att jag kanske vet vilka dom är isåfall eftersom det finns ett ganska bra nätverk där.
  Ha det gott så länge så ses vi framöver i varandras bloggar!

  SvaraRadera
 5. Förhoppningsvis en dag ... :)

  Nej, våra vänner i Auckland är inte svenskar utan Nya Zeeländare.

  Ha det fint Elin!

  Kram Lotta

  SvaraRadera