onsdag 13 juli 2011

KVÄLLEN INNAN DEN STORA DAGEN

Sitter här med fötterna på soffbordet och njuter av en lugn och skön kväll. Efter jobb och lite shopping är det nu dags för ett par timmars soffmys med Niklas, True Blood och lite gott att äta och dricka.

I morgon väntar en heldag i Stockholm då jag ska träffa goda vänner från Nya Zeeland. Jag ha längtat i månader efter denna dag, så gissa om jag kommer att njuta i morgon! Dessutom kommer jag snart att få träffa ännu en Nya Zeelands-vän, så detta är en riktig lyckosommar.

Nu sitter Niklas med pekfingret på playknappen på fjärrkontrollen, så de är bäst att jag avslutar detta inlägg snaras. På återseende!

4 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  En kort hälsning för att önska dig en alldeles underbar dag i Stockholm med NZ-vännerna! Förstår att du längtar! Här har jeansen åkt på efter dagar i kjol och shorts. Regn och blåst. Lite mysigt är det dock!
  Vi hörs!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Har nyss läst ut "Dödergök" som du rekommenderade. Vilken stark och välskriven bok! Stort tack för tipset Elin! Måste omgående läsa mer av Wennstam!
  Hoppas du haft en toppen härlig dag i Stockholm!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Tack för dina hälsningar igår! Kul att du gillade boken, den var verkligen bra. Hade en toppendag i Stockholm igår, nu samlar jag intrycken och läser Nya Zeeländska tidningar på löpande band! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!

  Jag hoppas att du hade en härlig dag i huvudstaden tillsammans med dina vänner? Det är roligt att ha något att längta till/efter men visst är det allra härligast när dagen väl kommer och man får uppleva det där som man har längtat så mycket efter. :)

  Ta nu hand om dig och ha en riktigt fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera