lördag 23 juli 2011

FÖR NORGE2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Ja ibland undrar man hur knasig världen kan bli ibland. Vi badar i mat och människorna i Somalia och Etiopien drabbas ideligen av svältkatastrofer. Och så händer ngt sånt här vansinnigt i Norge. Hur kan en man få för sig att förstöra så många unga och deras familjers liv? Ofattbart och nästan omöjligt att ta in
  Hoppas ni haft en skön söndag! Här har det fortsatt att regna men vi trotsdade regnet och for till en mysig trädgårdsbutik i Helsingborg- Flora Linnea.Vacker inredning och fantastiskt utbud av rosor. Tyvärr var det för blött för att gå i trädgårdarna intill. Köpte även ett jätte fint drängskåp till sonens rum hos en kvinna utanför Helsingborg. En bra dag!
  Önskar dig en skön söndag kväll!
  Jag ska läsa vidare i min danska deckare!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Ja världen är bra galen. Jag kan känna lite att man egentligen borde reagera starkare på saker som händer även i övriga världen, men på något sätt blir det extra otäckt när det kommer så nära.
  Jag jobbar i helgen (två natthelger i rad, dålig planering), så här blir det inte så mycket gjort förutom att jobba och sova tyvärr. Er utflykt lät mysigt, man vill ju göra saker även om vädret inte är det bästa. Jag gissar att du njöt mycket av rosorna!
  Ha det gott så hörs vi snart igen!
  Kram Elin

  SvaraRadera