lördag 9 juli 2011

HEMMA HOS MIG EN FREDAG KVÄLL
Ingen som känner mig väl blir väl förvånad över att jag äter samma mat i kväll som igår kväll. 
Ibland snöar jag helt enkelt in på vissa maträtter, och då kan jag äta dom hur ofta som helst.
Min rostbiffsallad fick i kväll påhälsning av både avocado, sparris och gräslök, 
och den blev både godare och mer mättande än igår.Jag åt middag framför TVn i kväll. I bakgrunden syns vår Nya Zeeland-vägg med träkarta, tiki, kiwifågel, maoritavlor och pauashellhalsband. Här fylls på med memorabilia allt eftersom.Till vänster om mig när jag sitter här i TV-soffan är vår matplats. Matbordet är både gammalt och slitet, men en kär ägodel som fått följa med oss både till och från Nya Zeeland. Kanske är bordet lite överdimensionerat för vårt vardagsrum, men med nätta och moderna
stolar till fungerar det ganska bra. 


Nu har det blivit dags att säga godnatt. Jag hoppas på sol och värme i morgon så att jag kan göra någon mysig utflykt, men har ännu inte kollat några väderprognoser. Kanske blir det en dagstur till Dalarna, men vi får se. Först ska jag sova gott i sisådär nio-tio timmar, vakna långsamt och dricka en kopp kaffe ur min nya födelsedagsmugg. Godnatt!3 kommentarer:

 1. Det där såg mysigt ut!
  Men äter du middag ensam? Är de andra i familjen ute på egna äventyr? Nyfiken i en strut.... =o)
  Kanske det är dags för oss oxå att inhandla endel NZ saker som vi kan njuta av om vi en gång flyttar härifrån.
  Fint matsalsbord! Ölskar rustikt och gammalt.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Ja jag var ensam hemma igår kväll, resten av familjen hade annat för sig. Men jag har inget emot att vara ensam ibland, det är rätt skönt tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Vilket UNDERBART snyggt matbord ni har! Helt i min stil. Förstår att det fått hänga med tur och retur till NZ! Sova många timmar låter skönt, sonen har sovit lite längre nu under semestern. Vad vi njuter!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera