lördag 9 juli 2011

OCH NU?

Sitter här framför datorn och funderar över vad jag ska hitta på. Jag har kört ett par maskiner tvätt och plockat undan lite här hemma som förberedelse för dammsugning och golvtorkning, men nu tog energin plötsligt slut. Solen skiner och det är varmt ute, kanske ska jag flytta ut min fåtölj på altanen och bara vila en stund? Eller borde jag kanske göra någon liten utflykt? Dalarna har jag nog avskrivit, jag har inte riktigt ork att åka så långt idag. Kanske beror det på att jag var vaken till halv tre i natt och läste...

Jaja, medan jag funderar vidare gör jag mig nog en kopp kaffe och funderar över vad jag ska äta till lunch. Det är skönt med en soft dag, samtidigt som jag känner mig lite rastlös. Vilka bekymmer man har!


2 kommentarer:

 1. Vad läser du just nu Elin som får dig att läsa till halv tre på natten?! Jag läser "Dödergök". Vill bara läsa men med härliga svägerskan med familj i huset blir det just nu korta stunder. Kusinerna leker och har skoj och förmiddagen tillbringades på stranden. Så mysigt!
  Blev det ngn liten utflykt idag eller tog du det lugnt hemma?
  Ha en toppen söndag!
  Kram Anna
  Ps. Jätte fint foto!

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Tack för alla fina kommentarer idag! Det låter som att ni har en både mysig och intensiv helg, inte dumt alls! Jag tog det mest lugnt idag, fixade lite här hemma. Och i kväll kom mamma och pappa hit på middag.
  Boken jag läst är Jag älskar dig inte av Christina Stielli. Egentligen förvånar det mig att jag låg vaken så länge och läste, för jag gillar egentligen inte boken. Tror jag... Men av någon anledning kunde jag ändå inte sluta läsa. Jag ska smälta historien lite så får vi se om det blir någon liten recension på bloggen.
  Kram!

  SvaraRadera