tisdag 5 juli 2011

NÅGRA TIMMAR I LONDON I SÖNDAGS
Middag på dim t, en asiatisk restaurang med denna utsikt, inte helt fel!
Här åt vi jättegod mat tillsammans med Anna, Gary, Tea och Isaac.London Eye. Det ser väldigt kallt och grått ut på bilderna, men det var 26 grader varmt och en helt otroligt fin kväll i London. Det var bara den blåa himlen som fattades.London Eye med Big Ben i bakgrunden.Klara hittade en skön soffa att vila i under vår promenad längs Themsen.Skejtare med god kontroll över sina brädor, det är alltid roligt att se.Detta huvudlösa par stötte vi på längs Themsen, dom var trevliga!


Tänk så mycket man kan hinna med på bara några timmar i en storstad! Vi träffade goda vänner för en tidig middag, och tog sedan tillsammans med dom en promenad längs Themsen och såg både Tower of London, Tower Bridge, London Gherkin, London Bridge, Shakespeare's Globe, Big Ben, London Eye, diverse trollkarlar och musikanter... You name it! Efter att vi sagt hejdå gick vi vidare för att leta upp Speights Bar, en Nyzeeländsk pub, men den hade visst flyttat (alternativt slagit igen?), så vi åkte till vårt hotell i Stansted igen för en god natts sömn. Efter två dagars berg och dalbaneåkande och en dags promenerande i London var vi ganska trötta alla fyra. 


1 kommentar:

  1. Hej igen! Min kommentar landade visst under fel inlägg!! Så då passar jag på att kommentera föregående inlägg här... Så kul med en ny kokbok! Jag har några favoriter på en tavellist. Önskar jag hade kreativiteten att leta på några nya recept men är dålig på det just nu. Mannen letar på kul recept i Paolo Robertos kokbok som han prövar.
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera